Phone: +40 758 58 57 55

Welcome to Fabrica de carosari on-line

Kit platforma transport auto - fara montaj inclus

Dimensiuni: 5100 x 2100 mm

Constructia structurii:

Acest model de caroserie este realizat complet din structura de Aluminiu. Rama exterioara este din profile de Aluminiu special pentru platforme auto.
Acest model de structura este destinat vehiculelor cu SMA de maxim 3,5 tone.
Este alegerea ideala pentru transport intern si international de vehicule datorita greutatii foarte reduse a structurii si sarcinii utile superioare obtinuta de sasiul pe care se monteaza structura noastra.

Constructie structura:
Structura platformei este realizata cu profile de lonjeron din Aluminiu debitate si inclinate in partea inferioara a platformei pentru a asigura unghiul de acces usor la urcare

Constructie podea:
Podeaua este compusa din profile speciale antiderapante de Aluminiu imbinate intre ele prin sistemul “click” care ofera o rigidizare a intregii structure dupa fixare.
Pentru o usurare a structurii si pentru a permite drenarea apei sau a murdariei de pe podea pe toata lungimea platformei sunt realizate perforatii pe mai multe randuri pe fiecare parte laterala, conform pozei de pe prima pagina.

Panoul de protectie din spatele cabinei:
In varianta standard, acest panou este realizat din profile rectangulare de Aluminiu pe inaltimea de 480 mm (vezi foto).
Optional, contra cost: panoul de protectie al cabinei se poate realiza si pe alte dimensiuni sau forme in functie de solicitarile clientilor.

Bara spate:
Bara spate a platformei este din Aluminiu profilat conform cerintelor RAR si pe ea se fixeaza lampile spate si numarul de inmatriculare asigurate de furnizorul sasiului.

Sistem de iluminare gabarit:
Lampi de gabarit tip LED conform cerintelor legale in vigoare:
2 lampi LED de gabarit galbene pe rama laterala.
Lampi de gabarit pe colturile spate ale platformei.
Cablu ADR

Accesorii incluse in pret:
Rampe din Aluminiu – 1 pereche la 2,5 m (vezi foto)
Sistem de blocare rampe (vezi foto)
Suport pentru rampe sub podeaua structurii
Troliu electric de remorcare – capacitate de incarcare 5 tone

In stock

7777777790
€4,600.00
Material: Aluminiu
Finish: Aluminiu anodizat
Unit of measure: mm
Lenght: 5100 mm
Width: 2100 mm
Height: 200 mm
Weight: 287.0000 Kg

Details

Dimensiuni: 5100 x 2100 mm Constructia structurii: Acest model de caroserie este realizat complet din structura de Aluminiu. Rama exterioara este din profile de Aluminiu special pentru platforme auto. Acest model de structura este destinat vehiculelor cu SMA de maxim 3,5 tone. Este alegerea ideala pentru transport intern si international de vehicule datorita greutatii foarte reduse a structurii si sarcinii utile superioare obtinuta de sasiul pe care se monteaza structura noastra. Constructie structura: Structura platformei este realizata cu profile de lonjeron din Aluminiu debitate si inclinate in partea inferioara a platformei pentru a asigura unghiul de acces usor la urcare Constructie podea: Podeaua este compusa din profile speciale antiderapante de Aluminiu imbinate intre ele prin sistemul “click” care ofera o rigidizare a intregii structure dupa fixare. Pentru o usurare a structurii si pentru a permite drenarea apei sau a murdariei de pe podea pe toata lungimea platformei sunt realizate perforatii pe mai multe randuri pe fiecare parte laterala, conform pozei de pe prima pagina. Panoul de protectie din spatele cabinei: In varianta standard, acest panou este realizat din profile rectangulare de Aluminiu pe inaltimea de 480 mm (vezi foto). Optional, contra cost: panoul de protectie al cabinei se poate realiza si pe alte dimensiuni sau forme in functie de solicitarile clientilor. Bara spate: Bara spate a platformei este din Aluminiu profilat conform cerintelor RAR si pe ea se fixeaza lampile spate si numarul de inmatriculare asigurate de furnizorul sasiului. Sistem de iluminare gabarit: Lampi de gabarit tip LED conform cerintelor legale in vigoare: 2 lampi LED de gabarit galbene pe rama laterala. Lampi de gabarit pe colturile spate ale platformei. Cablu ADR Accesorii incluse in pret: Rampe din Aluminiu – 1 pereche la 2,5 m (vezi foto) Sistem de blocare rampe (vezi foto) Suport pentru rampe sub podeaua structurii Troliu electric de remorcare – capacitate de incarcare 5 tone

Additional Information

SKU 7777777790
Material Aluminiu
Finish Aluminiu anodizat
Unit of measure mm
Length 5100
Width 2100
Height 200
Tara Romania

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Write Your Own Review

You're reviewing: Kit platforma transport auto - fara montaj inclus

 

Orders Delivery

 

Tehnical support

Monday- Friday 9:00 - 18:00 GMT+2
 

MONEY BACK GUARANTEE

 

SPECIAL GIFTS & DISCOUNTS